Over ons

Over ons

Wij zijn een dochterbedrijf van Boudesteyn Hypotheken en Verzekeringen. Sinds 2000 een gerenommeerd financieel advies bureau. Een bedrijf die landelijk opereert vanuit het Overijssels Genemuiden. Inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met meerdere vestigingen in Zwolle, Zwartsluis, Ermelo, Nunspeet en Dalfsen.

Vanaf 2018  zijn wij de PV specialist in het van A tot Z leveren van maatwerk zonnestroomsystemen met de hoogste garantie op de opbrengst en de kwaliteit van zonnepanelen. Wij willen onze klanten volledige ontzorgen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hiervoor maken wij intensief gebruik van unieke IT oplossingen. Wij leveren alleen kwalitatief hoogwaardige producten en werken samen met betrouwbare leveranciers en installateurs die dezelfde kernwaarden in hun DNA hebben.

Wij werken met een dakscan, sturen digitale offertes en bespreken de offerte aan tafel  bij onze klant of bij één van onze vestigingen. Wij regelen het volledige traject voor onze klanten van aanschaf tot installatie. Wij zijn een exclusieve dealer van SunPower.

           

Onze adviseurs

Arjan Bosschaart

Gert-Jan Paulissen

Sander van der Velden

Wolter Korteschiel

Jeroen van Lente

Contactformulier