Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen

Boudesteyn Hypotheken & Verzekeringen is een gerenommeerd financieel adviesbureau, in 2000 gestart door huidig directeur eigenaar Marcel Boudesteyn. Onze organisatie heeft een team van specialisten voor particuliere- en bedrijfsverzekeringen, hypotheken en belastingadviezen. De specialistische kennis en ervaring is aanwezig om u op bovenstaande gebieden volledig van dienst te kunnen zijn. Ons kantoor opereert landelijk vanuit het Overijsselse Genemuiden. Het kantoor draagt onder meer het Keurmerk Financiële Dienstverlening.

Wij geven u graag alle aandacht en ouderwets service. Bij ons krijgt u koffie en een glimlach, vriendelijkheid is de norm. De beste kwaliteit voor een scherpe prijs! Wij doen er alles aan om u de beste producten te selecteren tegen de scherpste prijs. Flexibiliteit zit in ons bloed. Wij doen wat we beloven en zijn betrokken met onze relaties. Kom eens langs voor een bak koffie om dit voor u zelf te ervaren.

Wij gaan voor persoonlijk contact en het opbouwen van een gezonde relatie. Daarom kunt u altijd bij ons binnenkomen voor een bak koffie en financieel advies. Ook kunt u ons altijd telefonisch bereiken. Wij denken altijd mee met onze relaties en zoeken naar de beste oplossing. Op maat!

U bent van harte welkom bij ons. 

 

Wilt u meer weten? Klik dan op het logo.