Energie

Volledige betrouwbaarheidsgarantie op zonnepanelen

Onze SunPower zonnepanelen worden ondersteund door een gecombineerde energie-, product- en onderhoudsgarantie van 25 jaar. Dat is de beste garantie binnen de sector. Slaap dus op beide oren, terwijl u uw elektriciteitsrekening verlaagt of zelfs volledig laat verdwijnen.

SunPower® zonnetechnologie wordt als nummer 1 beoordeeld qua duurzaamheid onder barre omstandigheden, dus is het geen wonder dat onze panelen gekozen zijn voor de extreme onderzoekscondities in Groenland.

Zonnepanelen: SunPower® Maxeon® kwaliteitscellen

Vergeleken met een conventioneel paneel produceert een zonnepaneel van SunPower gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie met hetzelfde oppervlak.

SunPower® Signature Black zonnepanelen

Als professional wilt u met de beste zonneproducten werken, om aan uw prestatievereisten en esthetische normen te voldoen.

De SunPower® Signature Black zonnepanelen zeggen iets over uw goede smaak en zorgen voor een lagere maandelijkse energierekening.

Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. SunPower® produceert panelen met een uitstekende energie-opbrengst. De zonnepanelen van SunPower® produceren gedurende de eerste 25 jaar 70% energie en met hetzelfde dakoppervlak is het mogelijk om meer energie te verkrijgen dan conventionele panelen. Dit betekent dat er minder dakoppervlak nodig is voor dezelfde hoeveelheid zonne-energie.

Kies voor prestaties en elegantie in één met onze SunPower Signature Black-panelen.

Meer energie, meer besparen

Wij begrijpen dat u, wanneer uw zonne-energiesysteem meer energie levert, een grotere totale besparing op uw elektriciteitsrekening kunt realiseren, zodra uw systeem wordt geactiveerd.. vanaf de eerste dag, de eerste maand en nog tientallen jaren lang.

Vergeleken met conventionele zonnepanelen produceert een commercieel zonnepaneel van SunPower® gedurende de eerste 25 jaar 70% meer energie met hetzelfde dakoppervlak.

Waarom u met ons moet samenwerken?

  1. 1. Onze technologie
  2. 2. Superieure prestaties
  3. 3. Superieure esthetiek
  4. 4. Cradle to Cradle-certificering
  5. 5. Innovatievie oplossingen

Vrijblijvend een offerte aanvragen?

Benieuwd naar de mogelijkheden en wat zonnepanelen bij u op uw dak u zullen opbrengen? U kunt heel eenvoudig een vrijblijvend een offerte voor zonnepanelen bij ons aanvragen. U krijgt dan een eerlijk en persoonlijk advies over de mogelijkheden voor op uw dak. Laat uw gegevens achter en wij nemen spoedig contact met u op.